Nieuw voertuig voor CALPAM SMD olie B.V.

Integro heeft in samenwerking met Leaseplan Almere een nieuw voertuig opgeleverd aan CALPAM SMD olie B.V.

Het voertuig is geschikt om een volle werkdag zelfvoorzienend te zijn m.b.t. de uit te voeren reiniging- en onderhoudswerkzaamheden.

De laadruimte is opgedeeld in twee delen. Een onderhoudsruimte voor en een productieruimte aan de achterzijde. Het achterste gedeelte is voorzien van een 640 liter grote watertank met een hogedruk-stoom reiniger van Kärcher.
De watertank is op maat gemaakt, voorzien van stabilisatie schommelschotten en een schuine bodem. Door middel van een overstort en een ontluchting kan de tank gevuld worden als de klant met andere werkzaamheden bezig is.
Voor het vullen van de watertank is een vulslang van 18 meter op een RVS haspel aangebracht die op zijn beurt weer is aangesloten op de water tank. Slimme verstevigingen in de watertank zorgen er voor dat de zware stoomreiniger op de watertank gemonteerd kan worden.

rvs haspels

automatisch dakluik

belettering


De diesel gestookte hogedrukreiniger is voorzien van een automatisch dakluik om de verbrandingsgassen te ventileren. Een hogedrukslang aangesloten op een RVS haspel zorgt er voor de klant in een straal van 30 meter om het voertuig zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

stoomreiniger

mobiele werkplaats

stroomvoorziening


Een in de onderhoudsruimte geplaatste werkbank van INFINITY zorgt voor het op locatie ergonomisch uitvoeren van kleine reparaties.

De mobiele stroomvoorziening is aangepast naar een Euro6 voertuig en draagt zorg voor het laden van een 220Ah AGM accu en vormt de 12Volt om naar 230V. Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde isolatieprotector maakt de klant veilig gebruik van 230V buiten het voertuig.

Een programmeerbare en thermostaat gestuurde standkachel van Webasto zorgt er voor dat in de winter de vorst gevoelige installatie niet kan bevriezen.

belettering


In samenwerking met NL-Montage Obdam is het voertuig voorzien van de belettering.

Wij wensen de klant veel plezier met het nieuwe voertuig!

  • Delen via:

blijf op de hoogte van alles op gebied van bedrijfswageninrichting De Integro nieuwsbrief

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Cookies accepteren